ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Σεπ 30, 2017 10:53 am

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 - 2018

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα 9 το πρωί: Αγιασμός
Ώρα 7 το απόγευμα: Ενημέρωση γονέων από το νέο διευθυντή του σχολείου μας, κ. Ηλία Τρώντσιο
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου: 8 - 8.15 υποδοχή μαθητών
Τα παιδιά να έχουν μαζί τη σάκα τους και μέσα μόνο την κασετίνα, το κολατσιό και χαρτομάντιλα. Θα παραλάβουν τα νέα τους βιβλία και δε θέλουμε να βαρύνει η σάκα και με άλλα πράγματα.
Λήξη μαθημάτων: 13.15 για το κανονικό πρόγραμμα και για το Ολοήμερο στις 16.00


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 - ΩΡΑ 13.30

Στην αίθουσα της τάξης μας


ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Εκλογές για ανάδειξη προεδρείου στην τάξη μας!

Πρόεδρος εξελέγη η δεσποινίς Ελένη Γ., αντιπρόεδρος ο Φίλιππος Γ., Γενικός Γραμματέας ο Αιμίλιος Ι., Ταμίας η δεσποινίς Στέλλα Ε., ενώ χρέη Ειδικού Γραμματέα ανέλαβε η δεσποινίς Αθηνά Α.!

Ας τους ευχηθούμε καλή θητεία και επιτυχία στο έργο τους!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017


ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Oyoiod10


ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η τάξη μας, το Δ΄1, θα βαφτεί από το Σύλλογο Γονέων του σχολείου την Κυριακή το πρωί. Όποιος μπορεί έρχεται να βοηθήσει.

Αυτή τη Δευτέρα, 2/10, θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας εκδηλώσεις για την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού με κεντρικό σύνθημα ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΧΑΡΑ-ΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Οι γονείς παρακαλούμε να μας στείλουν πίσω τις δηλώσεις συμμετοχής που μοιράσαμε στα παιδιά σημειώνοντας αν εγκρίνουν τη συμμετοχή τους ή όχι.

Το πρόγραμμα του σχολείου άλλαξε για μια ακόμη φορά όμως υπάρχει μια εκκρεμότητα μιας ώρας που θα πρέπει να δοθεί στη δασκάλα της τάξης για να μπορέσει να συμπληρωθεί με τα κατάλληλα μαθήματα και το πρόγραμμα του Δ΄1. Οι ελλείψεις που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι στη Θεατρική Αγωγή (3 ώρες) και άλλες 15 ώρες για εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων. Μένουν επίσης ακάλυπτες και οι ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας που θα δηλώσει ο κάθε υπεύθυνος τάξης για τα παιδιά που έχουν ανάγκη από κάποια πρόσθετη στήριξη στη γλώσσα και στα μαθηματικά.

Η επίσκεψη στην Κόρινθο βρήκε εμπόδια. Χρειάζεται δίμηνη διαδικασία για έγκριση καθώς είναι εκτός νομού. Μένει λοιπόν για την άνοιξη...

Κλείστηκε επίσκεψη στο Μουσείο Παιδείας του πανεπιστημίου Αθηνών για τις 12 Ιανουαρίου. Παρέα με το Ε΄2 του σχολείου μας. Θα πάρουμε ιδέες για να μελετήσουμε κι εμείς την ιστορία του δικού μας σχολείου, κάτι που μας έχει εκφραστεί ως επιθυμία και από το Σύλλογο Γονέων.

Διανεμήθηκε στα παιδιά το σκετς "Τα παλικάρια της Κατοχής" που θα παρουσιάσουμε στη γιορτή του σχολείου μας στις 27 Οκτωβρίου. Ανατέθηκαν οι ρόλοι και έγινε η πρώτη ανάγνωση. Παρακαλούμε για τη βοήθεια των γονέων στην εκμάθηση σιγά σιγά των ρόλων και την ετοιμασία της κατάλληλης ενδυμασίας. (ρούχα εποχής του 1940 για την οικογένεια Νικολάου, τις γειτόνισσες και το γειτονόπουλο, στρατιωτικά για τους Γερμανούς, κάποια κοινή ενδυμασία για τις αφηγήτριες πχ παρόμοια με τα ρούχα παρέλασης του σχολείου μας με μπλε φούστα ή παντελόνι και λευκό μπλουζάκι ή πουκάμισο). Θα χρειαστούμε και έπιπλα εποχής... ένα τραπέζι, 6 καρέκλες, ένα ντιβάνι...


Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΜΑΡΙΟΡΗ στις Σαβ Σεπ 30, 2017 11:42 am, 1 φορά
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Σεπ 30, 2017 11:06 am


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 - Την ώρα που θα τελειώσει το Ολοήμερο, δηλαδή 15.00 έως 16.00

Στο γραφείο δασκάλων του σχολείου μας

Για να διευκολυνθούν και οι γονείς που λόγω εργασίας δεν κατάφεραν να έρθουν στην προηγούμενη συνάντηση.

Στην ατομική συνεργασία με τον κάθε γονέα καλό είναι να παρευρίσκεται και ο ίδιος ο μαθητής εκτός αν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος να μην είναι μπροστά το παιδί.
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Σεπ 30, 2017 11:40 am

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 4_ezez10

18-09-17 Σχολικές αθλητικές δραστηριότητες – 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, 2 Οκτωβρίου 2017

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενική Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων εξέδωσε την Εγκύκλιο για την 4η Πανελλήνια Ημέρα  Σχολικού Αθλητισμού, η οποία  για το σχολικό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Στην 4η  Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που φέτος έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες εντός και εκτός των σχολικών μονάδων.

Ως Πανελλήνια εναρκτήρια δράση για όλες τις σχολικές μονάδες ορίζεται η παρακάτω :

Στις 8:30 π.μ. στον προαύλιο χώρο κάθε σχολικής μονάδας ανά τάξεις και με τις αντίστοιχες προτεινόμενες μπάλες (Δημοτικό: Α΄& Β΄ τάξεις μπαλόνι, Γ΄& Δ΄ τάξεις αερόμπαλα, Ε΄& ΣΤ΄ τάξεις μαλακιά μπάλα πετοσφαίρισης, Γυμνάσιο & Λύκειο: μπάλα πετοσφαίρισης) καλούνται οι μαθητές/τριες κρατώντας τη μπάλα ψηλά να την εναλλάσσουν, δίνοντας πάσες ο ένας στον άλλον και μετρώντας παράλληλα τις επιτυχημένες προσπάθειες. Σε περίπτωση πτώσης της μπάλας αρχίζει το μέτρημα από την αρχή. (Η διάρκεια της δράσης ορίζεται στα 5 λεπτά).

Στη συνέχεια κάθε σχολική μονάδα καλείται να αποφασίσει για τις δράσεις τις οποίες θα υλοποιήσει εντός του σχολικού ωραρίου.

Στόχος της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. είναι η άθληση πρωτίστως να αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής  και στην ενήλικη ζωή τους.

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ

http://www.minedu.gov.gr/news/30304-18-09-17-sxolikes-athlitikes-drastiriotites-4i-panellinia-imera-sxolikoy-athlitismoy-2-oktovriou-2017

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Hpim5110
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Δευ Οκτ 16, 2017 10:21 pm

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

1. Στους κήπους του Γεωπονικού πανεπιστημίου, 23/10 (παρέα με την υπόλοιπη Τετάρτη και το Γ΄2)
2. Στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης με το Δ΄3, στα τέλη Νοέμβρη.
3. Με την υπόλοιπη Τετάρτη και την Τρίτη θα δούμε κινηματογράφο στα τέλη Δεκέμβρη.
4. Μουσείο Παιδείας του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 12/1/2018, μαζί με το Ε΄2.
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Οκτ 21, 2017 6:15 am

Εντατικά συνεχίζονται οι πρόβες για τη γιορτή του σχολείου μας. Η τάξη μας συμμετέχει με το θεατρικό "Παλικάρια της Κατοχής" και στο οποίο παίρνουν μέρος όλα τα παιδιά του Δ΄1.

Η γιορτή έχει οριστεί για το πρωί της Παρασκευής, 27 Οκτωβρίου 2017,  και από ώρα 8 έως 10 το πρωί.

Τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη διδακτική μας επίσκεψη. Προορισμός μας το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο όπου και θα ξεναγηθούμε στους κήπους του. Το πρόγραμμα του σχολείου δεν αλλάζει τις μέρες των διδακτικών επισκέψεων. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά στο σχολείο, όπως κάθε μέρα, και παρόμοια θα γίνει και η αναχώρηση το μεσημέρι.  Προσοχή στα υποδήματα να είναι κατάλληλα για περπάτημα. Επίσης να έχουν μικρό  σακίδιο περασμένο στις πλάτες με το κολατσιό τους, ένα μπουκαλάκι νερό και χαρτομάντιλα. Τσάντα με βιβλία δε θα φέρουν τη μέρα αυτή.


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τα προγράμματα ξεναγήσεων έχουν καταρτισθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών-επισκεπτών ανάλογα με τη βαθμίδα της εκπαίδευσής τους. Ειδικότερα,το πρόγραμμα για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση περιλαμβάνει ξεναγήσεις στα Εργαστήρια Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας, στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας (προβατοστάσιο-βουστάσιο), στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Υδροβιολογίας, στο εμπορικό θερμοκήπιο καλλωπιστικών φυτών του Γ.Π.Α. και στην προθήκη της ελιάς του Πλάτωνα. [...]

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από φοιτητές των τελευταίων εξαμήνων σπουδών του Πανεπιστημίου μας, οι οποίοι λαμβάνουν μια μικρή αμοιβή με επιβάρυνση του Γ.Π.Α. και έχουν κατάλληλα εκπαιδευτεί έτσι ώστε ο λόγος τους να είναι περιεκτικός και κατανοητός.

http://www2.aua.gr/el/info/xenagiseis-sholeion


Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΜΑΡΙΟΡΗ στις Σαβ Οκτ 21, 2017 11:35 am, 1 φορά
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Οκτ 21, 2017 6:18 am

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Την πρώτη εργάσιμη Τετάρτη του μήνα και ώρα 13.30 έως 14.30 στην αίθουσα της τάξης μας.

Οι συναντήσεις αυτές θα ισχύσουν όσο και το τωρινό πρόγραμμα μαθημάτων. Αν το πρόγραμμα αλλάξει, θα οριστεί εκ νέου ημέρα συναντήσεων.

Κατόπιν ραντεβού και για να διευκολύνουμε τους εργαζόμενους γονείς μπορούμε να κλείνουμε ατομικά ραντεβού και στις 15.00 την ημέρα Τρίτη, στο γραφείο δασκάλων. Και πάλι όσο διαρκεί το παρόν πρόγραμμα μαθημάτων και κατόπιν προσυνεννόησης (πχ με σημείωμα που θα στείλετε την προηγούμενη ημέρα με το παιδί σας, με e-mail στο mlampridoy@yahoo.gr ή με προσωπικό μήνυμα στο face book).
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τετ Νοε 01, 2017 8:43 pm

Τετάρτη, 8 Νοέμβρη, το σχολείο θα μείνει κλειστό λόγω Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Νέας Σμύρνης. Το ίδιο ισχύει για όλα τα δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νέας Σμύρνης (δημοτικά και νηπιαγωγεία).
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 827
Registration date : 31/10/2007

http://mikrateratakia.forumotion.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Παρ Νοε 17, 2017 8:13 am

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΔΩ:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=25280:kleista-ola-ta-sxoleia-tis-attikis&catid=3:2008-09-06-21-42-59&Itemid=31
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Πεμ Δεκ 14, 2017 10:45 am

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ


Από την επίσκεψη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο - 23 Οκτωβρίου 2017

Παρέα με Δ2, Δ3 και Γ2

Συμμετείχαν 17 μαθητές της τάξης μας, απουσίασε 1. Κόστος συμμετοχής ανά μαθητή: 4 ευρώ. Για ένα παιδάκι πλήρωσε τα έξοδα ο Σύλλογος Γονέων, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Μέχρι στιγμής καταβάλαμε 50 ευρώ για το πούλμαν. Πιθανόν να δώσουμε και άλλα 5 (κάποια εκκρεμότητα υπάρχει με το ΦΠΑ).

Το υπόλοιπο αυτή τη στιγμή είναι 18 ευρώ και θα το διαθέσουμε για την επόμενη διδακτική μας επίσκεψη.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ Δ3

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 16 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 18 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ 1/2 ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ: 65 ΕΥΡΩ

ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ: 2,5 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΜΑΘΗΤΗ - ΣΥΝΟΛΟ 40 ΕΥΡΩ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ: 105 ΕΥΡΩ


ΕΣΟΔΑ: 7 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ

ΠΛΗΡΩΣΑΝ: 15 ΜΑΘΗΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ: 105 ΕΥΡΩ

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ: 0 ΕΥΡΩ


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ: Θα ζητηθούν τα έξοδα ενός μαθητή (7 ευρώ)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ: Θα επιστραφούν τα χρήματα που έδωσαν δύο μαθήτριες που δεν κατάφεραν να έρθουν

ΤΕΛΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: Υπολογίζουμε πως θα μας μείνουν 7 ευρώ και τα οποία θα μείνουν στο ταμείο για κάλυψη εξόδων επόμενης διδακτικής επίσκεψης.
12/12/2017: Ο κ. Διευθυντής μας έδωσε τα 7 ευρώ από το ποσό που του διέθεσε ο Σύλλογος Γονέων για κάλυψη εξόδων μαθητών. Αυτά και αποτελούν το υπόλοιπο για το ταμείο της τάξης μας από τη διδακτική επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο.
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017 Empty Απ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Φθινόπωρο 2017

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Παρ Δεκ 15, 2017 7:02 pm

Η δασκάλα της τάξης θα λάβει μέρος στην Πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017.

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΑ: Παγκόσμια ημέρα του παιδιού

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΡΙΤΗ: Σχολικό Συμβούλιο (ώρα 13.20)

14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΕΜΠΤΗ: Πανελλαδική απεργία ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ (ενημερωθείτε στο τηλέφωνο του σχολείου ποιοι εκπαιδευτικοί θα απεργήσουν)

16, 17 και 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ώρα 13.20: Θα δοθούν οι βαθμοί του Α΄τριμήνου.

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΡΙΤΗ: Εκκλησιασμός των μαθητών

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τελευταία ημέρα των μαθημάτων

23/12/2017 - 7/1/2018: Χριστουγεννιάτικες διακοπές
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης