ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Πήγαινε κάτω

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Empty ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Σεπ 29, 2018 12:43 pm

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΟΝΙΩΝ - ΔΑΣΚΑΛΑΣ
Οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τη δασκάλα των παιδιών τους στις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες συνεργασίας και οι οποίες θα τους ανακοινώνονται έγκαιρα. Σύμφωνα με την εκπαιδευτική νομοθεσία οι συναντήσεις πραγματοποιούνται εκτός διδακτικού ωραρίου και με συχνότητα τουλάχιστον 1 φορά το μήνα. Για οτιδήποτε έκτακτο μπορούν να τηλεφωνούν στο σχολείο (210 9330490 τηλέφωνο Διευθυντή ή 210 9323311 τηλέφωνο Εκπαιδευτικών), αφήνοντας σχετικό μήνυμα για να επικοινωνήσει η δασκάλα μαζί τους το συντομότερο δυνατό.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 16.05 θα γίνει η 2η ομαδική συγκέντρωση γονέων της τάξης μας, καθώς είναι η πρώτη εργάσιμη Πέμπτη του μήνα. Αυτή τη φορά θα είμαστε σύντομοι στην ομαδική διαδικασία και θα επικεντρωθούμε κυρίως σε ατομικές συνεργασίες και ειδικά με τους γονείς που δεν έχουμε ακόμη μιλήσει. Ραντεβού δε χρειάζεται αφού είναι η προγραμματισμένη μηνιαία συνάντηση. Υπογραμμίζεται ότι δε θα γίνει συνεργασία στις 13.20 - 14.00, μόνο στις 16.05.

Να σημειώσω ότι θα ξεκινήσουμε με μία - δύο ατομικές συνεργασίες στο Γραφείο Εκπαιδευτικών, ώστε να δοθεί ο χρόνος στην καθαρίστρια του σχολείου να καθαρίσει την αίθουσά μας που χρησιμοποιείται ως τις 4 από το Ολοήμερο, και μετά θα μεταφερθούμε στην αίθουσα του Α2 για την ομαδική διαδικασία. Μπορείτε να έχετε μαζί σας τα παιδιά σας, η επίβλεψή τους όμως ανήκει αποκλειστικά σε σας.
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης