ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Δευ Οκτ 22, 2018 1:24 pm

ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Σήμερα ζοριστήκαμε αρκετά από χρόνο καθώς κάμποσα παιδιά ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση και μέχρι να ξεκινήσουμε τη διδασκαλία πέρασαν 20 και πλέον λεπτά. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί και άλλη μέρα να είμαστε όλοι στο σχολείο πριν χτυπήσει το κουδούνι!

Επιπλέον μας βασάνισε το διαδίκτυο. Θέλαμε να δούμε το "Ένα γράμμα μια ιστορία" και στάθηκε αδύνατον με το ίντερνετ του σχολείου.

1. ΓΛΩΣΣΑ:

Ξεκινήσαμε το μάθημα με επανάληψη στο α και τ. Δείτε περισσότερα εδώ:

https://mikrateratakia.forumotion.com/t396-topic

Σήμερα διδαχτήκαμε το Π. Θα συνεχίσουμε και αύριο με το ίδιο γράμμα. Για το σπίτι έχουμε:

- Αντιγραφή. Το γράμμα Π,π και την πρόταση: "Πεπόνι, παπί, έλα!" ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.

- Ανάγνωση: Τον τίτλο του μαθήματος και το χρωματισμένο με γαλάζιο χρώμα τμήμα του κειμένου (σελίδα 26 του βιβλίου). Δηλαδή μόνο τη φράση: "Πεπόνι, πεπόνι." Τα παιδιά όμως στο σχολείο διάβασαν με τις ομάδες τους πολύ άνετα ολόκληρο το κείμενο. Οπότε αν βλέπετε ότι το παιδί σας τα καταφέρνει, αφήστε το να διαβάσει όλους τους διαλόγους.

- Φωτοτυπίες: Βιβλιαράκι γράμματος και καρτελάκια. (Συμπληρώσαμε και στο σχολείο μια φωτοτυπία, ζωγραφίζοντας το νέο γράμμα και γράφοντάς το πάνω στις γραμμές.)

- Είδαμε το βίντεο για την Παντόφλα που παντρεύτηκε έναν ποντικό!


- Παίξαμε το παιγνίδι "Οι πέτρες δεν τρώγονται".


2. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κάναμε το μάθημα 13 στο βιβλίο. (Πρόσθεση και ανάλυση των αριθμών μέχρι το 5)


3. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Φτιάξαμε με τη βοήθεια της ομάδας μας κανόνες για να ζούμε καλύτερα στο σπίτι και τους αναρτήσαμε στην τάξη. Κι αφού είδαμε βίντεο με την Όφη - Σόφη να διδάσκει καλούς τρόπους στον Παπαγάλο, για να αποφύγουμε τις υπερβολές.


Οι κανόνες μας:

ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!

ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ!

ΑΓΑΠΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!

ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!


_________________________________________

Ανακοίνωση: Αύριο προσπαθούμε να φέρουμε για κολατσιό κάτι που αρχίζει από π... και να είναι υγιεινό!ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Οκτ 23, 2018 1:21 pm

ΤΡΙΤΗ, 23  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018


1. ΓΛΩΣΣΑ:

Ολοκληρώσαμε τη διδασκαλία του Π.


- Αντιγραφή: "Παλάτι από αλάτι!"
- Γράφουμε πια με κανονικό μέγεθος  γράμματα. 5 φορές, θα δείτε και σχετική αρίθμηση στο περιθώριο.
- Η δασκάλα έχει γράψει την ημερομηνία στο πάνω μέρος της σελίδας και τα παιδιά πρέπει να την αντιγράψουν και αυτήν. Από δω και πέρα θα γράφουν μόνα τους την ημερομηνία κάθε φορά που θα έχουν αντιγραφή.  
- Κάτω από την αντιγραφή είναι δυο λέξεις που τα παιδιά θα τις ξαναγράψουν αλλά θα αλλάξουν τα πεζά γράμματα σε κεφαλαία και τα κεφαλαία σε πεζά. Δηλαδή δίπλα στη λέξη "από",  θα γράψουν:  "ΑΠΟ". Και δίπλα στη λέξη "ΠΕΠΟΝΙ", θα γράψουν "πεπόνι".
- Στην τελευταία γραμμή γράφουμε το όνομά μας.

- Ανάγνωση: Αυτή τη φορά η ανάγνωση είναι από το τραγουδάκι στη σελίδα 27. Θα τη δείτε τσεκαρισμένη με γαλάζιο φόντο. Εξάσκηση και στο "Πεπόνι, πεπόνι." της προηγούμενης σελίδας.

- Φωτοτυπίες: Πήραν την κάρτα με τις συλλαβές. Χρωματίζουν τα γράμματα και την εικονίτσα. Βρίσκουν στο συννεφάκι το Π,π. Διαβάζουν τις συλλαβές πα, πι, πε κλπ. Τέλος διαβάζουν τη λέξη "παπάκι", αναλύοντάς την σε συλλαβές και φωνές. Η φωτοτυπία αυτή μένει στο σπίτι σε ειδικό φάκελο και αξιοποιείται καθημερινά για επαναλήψεις.
Η άλλη φωτοτυπία είναι για ζωγραφική. Πατάνε το γράμμα και χρωματίζουν όσα ζωάκια αρχίζουν από π. Θα τη φέρουν αύριο στο σχολείο να τη δούμε και μετά θα τους δοθεί για το αρχείο τους στο σπίτι.

Στο σχολείο σήμερα κάναμε πολλές ασκήσεις από το πρότζεκτ διδασκαλίας του π το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο φόρουμ

https://mikrateratakia.forumotion.com/t397-topic

ενώ θα δείτε εκεί  σημειωμένο και το σύνδεσμο από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε όλο το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας σε μορφή power point.
(Δείτε και τις σημειώσεις των παιδιών στο πρόχειρο τετράδιό τους.)

Είδαμε και το βίντεο με το τραγουδάκι του παπαγάλου από τη σειρά "Λάχανα και Χάχανα":2. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κάναμε το μάθημα 13 από το Τετράδιο Εργασιών. Επίσης εξασκηθήκαμε πολύ στα σύμβολα ισότητας και ανισότητας με το πρόγραμμα για τα Μαθηματικά της Πρώτης και Δευτέρας Τάξης του Υπουργείου Παιδείας. Δείτε περισσότερα εδώ:

https://prwtakia2.blogspot.com/2018/10/blog-post_21.html

Το τετράδιο με τα τετραγωνάκια το κράτησε η δασκάλα.

3. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: "ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ;" Με αφορμή το τραγουδάκι του Παπαγάλου στο μάθημα της Γλώσσας, θυμηθήκαμε τι είδαμε κι εμείς στην παραλία τη μέρα που πήγαμε με την τάξη μας στη Γλυφάδα. Είδαμε πρώτα το αφιέρωμα στο φόρουμ που ανέβασε η δασκάλα:

https://mikrateratakia.forumotion.com/t398-topic#3024

και το οποίο κοινοποιήθηκε και στην Helmepa Junior για να περιληφθεί στις δραστηριότητες των περιβαλλοντικών ομάδων της τάξης μας.

Εστιάσαμε την προσοχή μας σε τούτη την αφίσα που δείχνει τι έχουν ήδη βρει οι εθελοντές στις παραλίες:

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 2017-t11

Κατόπιν ανοίξαμε τα πρόχειρα τετράδια (που πρέπει να είναι πάντα στην τσάντα μας) και ξεκινήσαμε με τη μέθοδο της χαρτογράφησης να καταγράφουμε αυτά που είδαμε στην παραλία, χωρίζοντάς τα σε δυο μεγάλες κατηγορίες, σ' αυτά που μας άρεσαν και σ' αυτά που δε μας άρεσαν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Cimg3210

Σε κάποιες περιπτώσεις αντί για λέξη σημειώσαμε ένα σκιτσάκι.

Η χαρτογράφηση είναι μία μέθοδος οργάνωσης πληροφοριών. Χρησιμεύει και όταν μελετάμε ένα μάθημα αλλά και όταν θέλουμε να γράψουμε έκθεση.

________________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: Την Πέμπτη, ώρα 13.20 έως 14.00, η δασκάλα δέχεται γονείς σε ατομική συνάντηση και κατόπιν προσυνεννόησης. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη δασκάλα.
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Οκτ 24, 2018 10:37 pm

ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν κατέστη δυνατό να γίνει έγκαιρα η ανάρτηση η σημερινή. Για τυπικούς και μόνο λόγους αναφέρονται συνοπτικά τα ακόλουθα:

ΓΛΩΣΣΑ: Έναρξη διδασκαλίας του Ε,ε.
Για το σπίτι ανατέθηκε αντιγραφή στο τετράδιό τους, ανάγνωση από τη σελίδα 28 του βιβλίου (ο τίτλος και το σκιασμένο τμήμα), και δυο φωτοτυπίες (το βιβλιαράκι γράμματος και τα καρτελάκια).

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το μάθημα 14 από το βιβλίο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Μοιράστηκε στους μαθητές ανακοίνωση εκ μέρους της διεύθυνσης του σχολείου για τη σχολική γιορτή το πρωί της Παρασκευής (8.30 – 9.30) και τις άλλες εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης που θα λάβει μέρος το σχολείο μας.

Από τη Δευτέρα θα ισχύσει νέο πρόγραμμα μαθημάτων. Θα οριστικοποιηθεί την Παρασκευή που θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων. Προς το παρόν για την ημέρα Δευτέρα μου έχει δοθεί το ακόλουθο πρόγραμμα:

1η και 2η ώρα: ΓΛΩΣΣΑ
3η ώρα: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
4η ώρα: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
5η ώρα: ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (κ. Μαραγκουδάκη)
6η ώρα: ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Πεμ Οκτ 25, 2018 6:40 pm

ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018


1. ΓΛΩΣΣΑ (μόνο μία ώρα κάθε Πέμπτη):

- Αντιγραφή: "Ελλάδα" - Αέρα"

- Φωτοτυπίες: Δόθηκαν 2 φύλλα για εμπέδωση του Ε,ε

- Ανάγνωση: Επανάληψη σε όλα όσα διδαχτήκαμε ως τώρα - παιγνίδια με τα καρτελάκια

2. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μάθημα 14 στο Τετράδιο Εργασιών


3. ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ: Αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου 1940

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Ο Σύλλογος Γονέων μοίρασε ανακοίνωση για φωτογράφιση των μαθητών. Οι γονείς θα πρέπει να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση αν επιθυμούν να λάβουν τα παιδιά τους μέρος στη φωτογράφιση.


ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Δευ Οκτ 29, 2018 5:11 pm

ΔΕΥΤΕΡΑ,  29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018


1. ΓΛΩΣΣΑ:

Ολοκλήρωση διδασκαλίας του Ε,ε. Από το βιβλίο διαβάσαμε το τραγουδάκι για το "Μυστήριο ελικόπτερο" και από το τετράδιο εργασιών τελειώσαμε όλες τις ασκήσεις. Είδαμε το σχετικό βίντεο από τα Λάχανα και Χάχανα καθώς και από τη σειρά "Ένα γράμμα μια ιστορία".


Παίξαμε με τη μαγική γραμμούλα και κάναμε εξάσκηση στο μαγνητοπίνακα.

- Αντιγραφή: "Ε! Πέτα το τόπι!". Συμπληρώνουν επίσης δύο προτάσεις με το ρήμα "έχει" (με τη βοήθεια των μεγάλων).

- Φωτοτυπίες: Όχι

- Ανάγνωση: Εξάσκηση με τα καρτελάκια. Προαιρετικά το τραγουδάκι για το ελικόπτερο στη σελίδα 29 του βιβλίου. Βοηθητικό και το βίντεο:2. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μάθημα 15 στο βιβλίο. (σελ. 42 και 43). Το τετράδιο με τα τετραγωνάκια έμεινε στο σχολείο να το ελέγξει η δασκάλα και να γράψει τα επόμενα.


3. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ:

- Σελ. 23 του βιβλίου για τον πόλεμο του 40. Συζητήσαμε τις εντυπώσεις των παιδιών από τη σχολική γιορτή και την παρέλαση.

- Σελ. 30 του βιβλίου, οι κανόνες της οικογένειας: Οι συνέπειες για τα παιδιά όταν δεν τηρούν τους κανόνες της οικογένειας.

4. ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ: Παιδική Λογοτεχνία, διαβάσαμε το βιβλίο που μας είχε φέρει ο Αλέξανδρος για τον μεγάλο κακό κούνελο που έγινε καλός! Με την ευκαιρία ζητήθηκε από όλα τα παιδιά να φέρουν βιβλία στη δανειστική βιβλιοθήκη της τάξης τους. (Με το όνομά τους στην πρώτη σελίδα γραμμένο με στυλό.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Δόθηκε το νέο πρόγραμμα και ένα έντυπο - υπεύθυνη δήλωση για τη διδακτική επίσκεψη που πρόκειται να πάμε την  Πέμπτη, 8/11, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ευχαριστούμε θερμά το Δημητράκη για το κέρασμα που μας έκανε και του ευχόμαστε από καρδιάς Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου!

ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Οκτ 30, 2018 1:02 pm

ΤΡΙΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018


1. ΓΛΩΣΣΑ:

Ξεκινήσαμε το Σ,σ,ς. Εργαστήκαμε αποκλειστικά στο Τετράδιο Εργασιών (σελίδες 24 και 25). Το Βιβλίο Μαθητή ούτε που το ανοίξαμε. Ζωγραφίσαμε το κεφαλαίο Σ και το πεζό, το σ, σε φωτοτυπίες, φτιάξαμε το σ με πλαστελίνη, κάναμε ασκήσεις από το αρχείο power point για το Σ,σ,ς, που θα βρείτε εδώ:

https://sites.google.com/site/protakiaa22018/glossa/parousiaseis-pp

φτιάξαμε λέξεις με καρτελάκια όπως:

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Hpim7310

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Hpim7311

με γραμματάκια που μας έδωσε η δασκάλα μας και "πηχάκια" από σκραμπλ. Τα γραμματάκια αυτά είναι αναρτημένα εδώ

https://sites.google.com/site/protakiaa22018/glossa

στο αρχείο ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ppt

και μπορείτε να τα τυπώσετε και να τα πλαστικοποιήσετε για να παίζουμε και στο σπίτι!!!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Hpim7312

Είδαμε το βιντεάκι από τα ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ για τον Τάσο, το σαλιγκάρι:


- Αντιγραφή: "Σ,σ,ς" - "ΣΑΛΑΤΑ, σαλάτα, σαλάτες"

- Φωτοτυπίες: Βιβλιαράκια γράμματος, καρτελάκια για το Σ, σ. Το τελικό ς θα το δουλέψουμε ξεχωριστά.

- Ανάγνωση: Παιγνίδια με τα καρτελάκια, επανάληψη σε όσα έχουμε κάνει, συλλαβές στις Κάρτες συλλαβών του Τ και του Π, εργασίες από τα αρχεία power point για το Π και το Σ. Με μέτρο πάντα και ανάλογα με τις δυνατότητες του παιδιού μας.


2. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μάθημα 15 από το τετράδιο εργασιών. Στο τετράδιο με τα τετραγωνάκια γράφουμε το 4 - τέσσερα.


3. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ:

Με αφορμή την επίσκεψη που θα κάνουμε την άλλη Πέμπτη στο Πλανητάριο, μιλήσαμε για τους πλανήτες και το σύμπαν.

______________________________________________________ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Συγκεντρώσαμε υπεύθυνες δηλώσεις για την επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Έχουμε 15 δηλώσεις μέχρι στιγμής. Ελπίζουμε αύριο να φέρουν και τα υπόλοιπα παιδιά.

Σας θυμίζω την ομαδική συνάντηση την Πέμπτη. Ώρα 16.15 στην αίθουσα της τάξης μας. (άφησα λίγο χρόνο από τη λήξη του Ολοήμερου στις 16.00 για να προλάβει να σκουπίσει η καθαρίστρια).
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 - ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Οκτ 31, 2018 5:10 pm

ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018


ΓΛΩΣΣΑ: Ολοκλήρωση της διδασκαλίας του Σ,σ,ς. Δουλέψαμε στο βιβλίο σελίδες 30 και 31.

Για το σπίτι έχουν αντιγραφή στο κίτρινο τετράδιο και μερικές εύκολες ασκήσεις γραμματικής (δημιουργία πληθυντικού - ενικού και φτιάχνω τη δική μου σαλάτα συμπληρώνοντας τα κατάλληλα υλικά με βάση το πρώτο γράμμα, πχ από α- αγγουράκι, από τ-τυρί κλπ. Για να γράψουν τις λέξεις, θα χρειαστούν τη βοήθεια των μεγάλων.)

Φωτοτυπίες: Μία ζωγραφικής του τελικού ς και τη γνωστή κάρτα με τις συλλαβές.

Ανάγνωση: Τον τίτλο του μαθήματος στη σελίδα 30 του βιβλίου και το σκιασμένο με γαλάζιο χρώμα τμήμα του κειμένου στην ίδια σελίδα.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το μάθημα 16 από το βιβλίο. (έχουν για το σπίτι την άσκηση 2 - γράψιμο των αριθμών και ολοκλήρωση της άσκησης 6 με τις χάντρες)

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Άσκηση για το σεισμό.

ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ
Εκτάκι
Εκτάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 627
Registration date : 21/11/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης