ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Πήγαινε κάτω

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Empty ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από Admin Την / Το Σαβ Νοε 17, 2007 1:18 pm

Για να γραφτεί κάποιος μέλος του φόρουμ θα πρέπει να διαθέτει δικό του e-mail. Εάν ήδη έχετε, πηγαίνετε στην επόμενη ανακοίνωση που αφορά αποκλειστικά την εγγραφή στο φόρουμ.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ e-mail

Σήμερα ο καθένας μπορεί να αποκτήσει εύκολα και τελείως δωρεάν προσωπικό e-mail. Δε χρειάζεται να έχεις μόνιμη σύνδεση στο ίντερνετ. Μπορείς ακόμη και με κάρτα που θα αγοράσεις από το περίπτερο (προτιμήστε εκείνη που δίνει δυνατότητα απεριόριστης πρόσβασης για ένα μήνα) ή και από κάποιο κατάστημα internet cafe ή internet games.

Σας παρουσιάζω έναν τέτοιο τρόπο:


ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ e-mail.

Πατήστε με το ποντίκι σας την παρακάτω διεύθυνση:Θα πατήσεις μετά στο σύνδεσμο:


ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Mailicon
Yahoo! Mail - Διαβάστε και στείλτε emails από οπουδήποτε στον κόσμο με το Yahoo! Mail. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση ακόμα και στον POP3 mail λογαριασμό σας, μέσω του Web.

Έπειτα πατάς δεξιά κάτω στην


Κατόπιν συμπληρώνεις προσεκτικά την αίτηση. Τονίζω ότι πρέπει αυτό να γίνει από τον πατέρα σου ή τη μητέρα σου γιατί δεν επιτρέπεται σε ανήλικους να ανοίξουν λογαριασμό στο yahoo.

Επίσης τονίζω ότι θα πρέπει να δώσεις αληθινά στοιχεία.

Και φυσικά να διαβάσετε τους όρους χρήσης.

Προσοχή στον κωδικό. Να κάνεις ότι ακριβώς προτείνει το σύστημα, γράμματα δηλαδή και αριθμούς. Αλλά και να φροντίσεις να τον θυμάσαι. Για το λόγο αυτό καλό είναι να κρατήσεις αντίγραφο σε ένα έγγραφο του word με όλα τα στοιχεία που θα συμπληρώσεις. Αλλά και να διαλέξεις για κωδικό κάτι που για σένα σημαίνει πολλά αλλά τίποτα για όποιον άλλον... Πχ μια σημαντική ημερομηνία σε συνδυασμό με ένα όνομα που μπορεί να είναι και ανάποδα γραμμένο.

Όχι όμως το όνομά σου ή το όνομα χρήστη που θα διαλέξεις στο Yahoo. Γιατί αυτό διευκολύνει τους χάκερς...

Στο τέλος της αίτησης υπάρχει ένα κουτάκι που πρέπει να τσεκάρεις με το ποντίκι για να δείξεις ότι συμφωνείς με τους όρους. Κάτω και αριστερά είναι. Τονίζω ότι θα πρέπει πρώτα να διαβάσεις μαζί με τους γονείς σου τους όρους. Ποτέ δεν υπογράφουμε κάτι χωρίς να το διαβάσουμε. Αυτό παρακαλώ να το θυμάσαι.

Τέλος πατάς κάτω κάτω εκεί που γράφει:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ

Και το μέιλ είναι έτοιμο. Φυσικά αν δεν έχεις άλλο μέιλ, θα παραβλέψεις την ερώτηση στην αίτηση για άλλο μέιλ που θα σου στείλουν ειδοποίηση σε περίπτωση ανάγκης.

Το καλό με το yahoo είναι πως μπορείς να συνδέεσαι με αυτό το μέιλ από οποιοδήποτε υπολογιστή και οποιοδήποτε μέρος πολύ εύκολα. Το κακό είναι πως αν περάσουν τέσσερις μήνες χωρίς να το χρησιμοποιήσεις (πχ γιατί ξέχασες να το κάνεις) κινδυνεύεις να χάσεις το μέιλ σου.

Με όσα μέχρι στιγμής ισχύουν, η υπηρεσία αυτή προσφέρεται τελείως δωρεάν και παρέχει ικανοποιητικές εγγυήσεις ασφάλειας. Παρόλα αυτά, το e-mail παραμένει πόρτα εισόδου ιών στον υπολογιστή. Καλό είναι να μην ανοίγετε ποτέ ένα μήνυμα από άγνωστο αποστολέα.

Ακόμη καλύτερο είναι να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ένα πρόγραμμα antivirus. Ποιο και πώς είναι εύκολο να αποφασίσετε και να μάθετε αν επισκεφθείτε ένα κατάστημα της περιοχής που εμπορεύεται υπολογιστές και προγράμματα. Προτιμήστε ένα κατάστημα κοντινό στο σπίτι σας, γιατί πολλές φορές θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες του. Κάντε επίσης μια πονηρή ερώτηση... Αν μπορούν να σας επισκευάσουν οι ίδιοι τον υπολογιστή σας σε περίπτωση που χαλάσει. Γιατί; Είναι πολύ απλό... Μόνο όσοι γνωρίζουν καλά το αντικείμενο μπορούν να κάνουν και επισκευές. Επομένως μπορείτε να εμπιστευτείτε τις πληροφορίες που σας δίνουν και για οτιδήποτε άλλο αφορά τους υπολογιστές, τα προγράμματα ή τις συνδέσεις με το ίντερνετ.

Αντίστοιχες εξυπηρετήσεις προσφέρουν και τα μεγάλα καταστήματα που εμπορεύονται υπολογιστές. Στην περίπτωση αυτή ζητάτε από το κατάστημα να σας στείλει έναν υπάλληλο στο σπίτι. Φυσικά θα τον πληρώσετε έξτρα για τις υπηρεσίες του. Ο καθένας λοιπόν ας διαλέξει τον τρόπο που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Και πάλι τονίζω ότι όλα αυτά θα πρέπει να τα αποφασίσουν οι γονείς γιατί δυστυχώς στο χώρο αυτό παρατηρούνται πολλά κρούσματα εκμετάλλευσης του πελάτη.

Όταν λοιπόν αποκτήσεις μέιλ, τότε εύκολα μπορείς να γραφτείς και στα μέλη του φόρουμ.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 836
Registration date : 31/10/2007

https://mikrateratakia.forumotion.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Empty ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ e-mail. ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;

Δημοσίευση από Admin Την / Το Σαβ Νοε 17, 2007 2:10 pm

Στο πάνω μέρος της σελίδας του φόρουμ, κάτω ακριβώς από τον τίτλο:

ΜΙΚΡΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ
ΤΟ FORUM ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ


δημοσιεύονται μια σειρά από συνδέσμους (links). Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και ένας που γράφει:

ΕΓΓΡΑΦΗ

Τον πατάς και διαβάζεις προσεκτικά τους όρους.

Αν συμφωνείς, πατάς στο κάτω μέρος την ανάλογη ταμπελίτσα.

Όπως βλέπεις αναφέρει ότι πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη ηλικία. Επομένως και εδώ θα χρειαστείς τους γονείς σου...

Έπειτα συμπληρώνεις προσεκτικά τα παρακάτω στοιχεία: (με κόκκινο χρώμα σημειώνονται ως παράδειγμα τα στοιχεία ενός υποθετικού υποψήφιου μέλους)


Πληροφορίες εγγραφής


Ψευδώνυμο μέλους : * ΤΕΡΑΤΑΚΙ

Email διεύθυνση : * [email]terasssssss@yahoo.gr[/email]


Κωδικός : * te1ra2ta3ki4


Έπειτα πατάς την ταμπελίτσα που γράφει:

Υποβολή

Σου ξαναζητά όπως βλέπεις τον κωδικό σου. Φυσικά γράφεις τον ίδιο που συμπλήρωσες και πριν. Και ξαναπατάς την ταμπελίτσα

Υποβολή

Έχεις πια σχεδόν ολοκληρώσει την εγγραφή σου. Μένουν να γίνουν κάποια πράγματα που εξαρτώνται και από τις ρυθμίσεις του διαχειριστή του φόρουμ.

Στο δικό μας φόρουμ για λόγους ασφαλείας, ο διαχειριστής έχει κρατήσει το δικαίωμα της ενεργοποίησης του λογαριασμού. Έτσι θα πρέπει πρώτα ο διαχειριστής να σε ενεργοποιήσει και μετά να συνδεθείς ως κανονικό μέλος. Αν για κάποιο λόγο καθυστερήσει να το κάνει, αφήστε σχετικό μήνυμα στο τσατ.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 836
Registration date : 31/10/2007

https://mikrateratakia.forumotion.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης